Logeren in onze B&B

Wij hebben 2 ruime gastenkamers op de eerste verdieping van het woonhuis. Daarnaast hebben wij naast de woning het voormalige bakhuis ingericht als gastenverblijf, compleet met eigen keuken, badkamer en terrasje met zicht op de saffraanvelden. Het BOW (Bed on Wheels) is voor de avontuurlijke romanticus en kadert in het concept ‘alternatieve logies’, met steun van Toerisme provincie Antwerpen. De voormalige hooiwagen werd omgebouwd tot slaapplek voor de zomerperiode.

 

Overal in huis hangen kunstwerken van Greet Cassiers. Sommige ervan zijn te koop.

 

Het bedlinnen is van puur linnen. In de trappenhal van de B&B vindt u leesboeken. Koffie, thee en water zijn vrij verkrijgbaar in de ontbijtruimte. Overal in de B&B kan u gebruik maken van gratis WiFi.

Kamer 1

Kamer 1 is een ruime en luchtige kamer (27 m2). De kamer heeft een tweepersoons boxspring die omgevormd kan worden tot 2 éénpersoonsbedden, een eigen badkamer met ruime inloopdouche, een open kledingrek en een klein salon met zetel en TV.

Meer lezen & reserveren

Kamer 2

In kamer 2 vindt u nostalgische toetsen met een knipoog. Deze kamer (22 m2) heeft een comfortabele boxspring, eigen badkamer met ruime inloopdouche, een kleerkast, een tafeltje en een TV.

Meer lezen & reserveren

Bakhuis

Het voormalige bakhuis naast de boerderij werd ingericht als gastenverblijf (35 m2) voor 2-3 personen met aparte inrit, privé parkeerplaats voor de deur en een terras met zicht op de saffraanvelden. Het bakhuis heeft een aparte badkamer met inloopdouche, een comfortabel salon en een open keuken met 4-pits gasbrander en ijskast.

Slapen gebeurt onder het schuine dak, op de mezzanine.

Meer lezen & reserveren

Bed on Wheels

Tijdens de zomermaanden kan je verblijven in ons “Bed On Wheels”, een alternatief verblijf achteraan in de tuin.

Het BOW bestaat uit een sfeervolle slaapunit van 18 m2 met een overdekt terrasje. Er is een dubbel bed, bed- en badlinnen is inbegrepen.

Het ontbijt wordt geserveerd in de boerderij.

Meer lezen & reserveren