Logeren in onze B&B

Wij hebben 2 ruime gastenkamers op de eerste verdieping van het woonhuis. Daarnaast hebben wij naast de woning het voormalige bakhuis ingericht als gastenverblijf, compleet met eigen keuken, badkamer en terrasje met zicht op de saffraanvelden. Het BOW (Bed on Wheels) is voor de avontuurlijke romanticus en kadert in het concept ‘alternatieve logies’, met steun van Toerisme provincie Antwerpen. De voormalige hooiwagen werd omgebouwd tot slaapplek voor de zomerperiode.

 

Het bedlinnen is van puur linnen. Elke gast beschikt over een badlaken, een handdoek en een gastenhanddoekje + washandje. In de trappenhal van de B&B vindt u leesboeken. Koffie, thee en water zijn vrij verkrijgbaar op de kamer of in de gemeenschappelijke hal. Overal in de B&B kan u gebruik maken van gratis WiFi.

Kamer 1

Kamer 1 is een ruime en luchtige kamer (27 m2) met boxspring van 160 x 200 cm die omgevormd kan worden tot 2 éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel, wc en haardroger.

Er is een open kledingrek en een klein salon met zetel. Verder heeft deze kamer een TV en is er gratis WiFi voorzien.

Meer lezen & reserveren

Kamer 2

In kamer 2 vindt u nostalgische toetsen met een knipoog. Deze kamer (22 m2) heeft een dubbel bed (160 x 200 cm), kleerkast, badkamer met ruime inloopdouche, wastafel, wc en haardroger. Er is een zetel met leeslamp, flatscreen TV en eveneens gratis WiFi.

Meer lezen & reserveren

Bakhuis

Het voormalige bakhuis van de boerderij werd ingericht als gastenverblijf (35 m2) met aparte inrit, privé parkeerplaats voor de deur en een terras met zicht op de saffraanvelden.

Het bakhuis is zeer luchtig en licht, volledig in leembezetting voor een gezond klimaat. Op het gelijkvloers is er een aparte badkamer met een inloopdouche, een open keuken met 4-pits gasbrander en ijskast. Er is een comfortabel salon met een groot zetelbed.

Slapen gebeurt onder het schuine dak, op de mezzanine.

Meer lezen & reserveren

Bed on Wheels

Tijdens de zomermaanden kan je verblijven in ons “Bed On Wheels”, een alternatief verblijf achteraan in de tuin.

Het BOW bestaat uit een sfeervolle slaapunit van 18 m2 met een overdekt terrasje. Er is een dubbel bed (160 x 200 cm), voorzien van bedlinnen, badlinnen is zelf te voorzien.

Het ontbijt wordt geserveerd in de boerderij.

Meer lezen & reserveren