Bakhuis

Het oude bakhuis van de boerderij werd omgebouwd tot gastenverblijf met aparte inrit en privé parkeerplaats voor de deur, inkom met overdekte buitenhal en een naar het oosten gelegen privéterras met tuinmeubilair.

 

Het bakhuis is zeer luchtig en licht, volledig in leembezetting voor een gezond klimaat. Er is een badkamer op het gelijkvloers met inloopdouche, lavabo, wc, haardroger en open berging. De keuken bevindt zich eveneens op het gelijkvloers en is volledig ingericht, met 4-pits gasbrander, koffiezetter, snelkoker en spoelbak. Er is een ijskast met compact vriesgedeelte beschikbaar. Aan het salon met groot zetelbed bevindt zich een glazen deur die uitgeeft op het privéterras met zicht op de saffraanvelden.

 

Slapen gebeurt onder het schuine dak, op de mezzanine. Bed- en badlinnen wordt voorzien, het ontbijt is inbegrepen en wordt geserveerd in de boerderij. Indien gewenst kan u kiezen voor een saffraanontbijt (supplement van € 10 per persoon, per nacht).

 

De minimum verblijfsduur is 2 nachten, vanaf 3 nachten wordt er een korting van 10% toegepast. Voor lange verblijven kan u ons steeds contacteren.

 

Reserveren kan direct onderaan deze pagina (betaling via Visa, Mastercard of American Express), in onze hoevewinkel of telefonisch via +32 496 07 56 36.

Prijslijst

Accommodatie
€ 105
2 personen, per nacht
Korting één persoon
- € 10
per nacht
Korting lang verblijf
- 10 %
vanaf 3 nachten
Supplement saffraanontbijt
€ 10
per persoon, per nacht

Reserveer het bakhuis

Check-in:

Check-out:

Personen:

Children:

 

 

Zoeken...

Vul je gegevens in

0

Samenvatting van je reservatie

Betaling ontvangen, hartelijk bedankt!

Bedankt voor je reservatie! We hebben zonet een e-mail gestuurd naar met volgende details:

Check-in: - Pas aan
Check-out: - Pas aan
Aantal nachten:
Personen: - Pas aan
Accomodatie: - Pas aan

Accomodatie: €
Extra's: -
Voucher: €

Totale prijs: €

Tot binnenkort!

Betaling

Er zal een bedrag van worden aangerekend

Vul hieronder je kaartgegevens in.

 / 

 

Wachten...

Kijk aub de details van je reservatie na voor het bevestigen.